فریلنسری پایتون

۵ سایت برای فریلنسری پایتون +پروژه‌های فریلنسری پایتون

پایتون یک زبان برنامه نویسی است که به واسطه درک راحت، انعطاف و کاربرد زیاد این روزها علاقه مندان زیادی را به سمت خود جلب نموده است. در حال حاضر برنامه نویسان تازه کار اغلب از این زبان برای یادگیری برنامه نویسی استفاده می نمایند؛ زیرا شرکت های مطرح دنیا چون شرکت گوگل، موزیلا، اینستاگرام و ناسا این زبان را در برنامه های خود به کار می برند. به عبارت دیگر بازار کار زبان پایتون عالی است. خوشبختانه انواع پروژه فریلنسری پایتون این روزها در سایت های فریلنسری ثبت می شوند که بازار کار خوبی را نیز فراهم کرده اند.

باید در نظر داشته باشید که پایتون یک زبان شی گرا می باشد و از آن در حوزه هوش مصنوعی و یادگیری ماشین بسیار استفاده می شود. لازم به ذکر است که دوره های آموزش آنلاین پایتون در اغلب وب سایت های برنامه نویسی و فریلنسری وجود دارند که می توانید با شرکت در آنها تخصص لازم را به دست آورده و به عنوان برنامه نویس پایتون در شرکت های مربوطه استخدام شوید.

معرفی زبان برنامه نویسی پایتون:

همان طور که در بالا نیز بیان شد، زبان پایتون یک زبان برنامه نویسی شی گرا محسوب می شود و امکانات زیادی را در اختیار برنامه نویسان قرار می دهد. این زبان در سال 1991 میلادی معرفی شد و توانست در مدت زمان اندک از سایر زبان ها پیشی بگیرد زیرا خوانایی خوبی ارائه می داد. جالب است که بدانید علائم نگارشی چون آکولاد {} در زبان پایتون وجود ندارند؛ از همین رو دستورات آن بسیار ساده و خوانا هستند. به همین دلیل است که بیان می شود پایتون برای برنامه نویسان تازه کار عالی است.

در حال حاضر چند ورژن از این زبان برنامه نویسی به بازار عرضه شده است. اولین ورژن که 0.9.0 Python نام داشت در سال 1991 به بازار ارائه گردید. پس از آن ورژن 3.9.5 Python در3 می 2021 معرفی شد که تا امروز نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید
تحلیل امروز اتریوم

دلیل محبوبیت زبان برنامه نویسی پایتون چیست؟

باید در نظر داشته باشید که پایتون دارای انعطاف بالایی می باشد و همین موضوع نیز موجب شده تا بسیار کاربردی باشد. شما می توانید از این زبان در هر برنامه ای استفاده نمایید. برخی از مزایای این زبان برای انجام پروژه فریلنسری پایتون در زیر لیست شده اند:

یادگیری آسان:

پایتون را می توان یک زبان برنامه نویسی ساده عنوان نمود که در آن خبری از دستورات پیچیده و نامفهوم نیست. از همین رو برای افراد تازه کار، این زبان قابلیت درک بالایی ارائه می دهد و در پروژه فریلنسری پایتون استفاده می شود.

مورد استفاده در شرکت های معروف:

این زبان برنامه نویسی محبوب در اغلب شرکت های به نام همچون فیس بوک، یوتیوب، اینستاگرام، موزیلا، گوگل، رداپ باکس و غیره برای انجام پروژه فریلنسری پایتون مورد استفاده قرار می گیرد. همین موضوع نیز موجب شده است که ارائه دهندگان پایتون تبلیغات زیادی برای این زبان انجام دهند. استفاده از زبان فوق در پروژه های گوگل و هوش مصنوعی آن را به یکی از زبان های کاربردی تبدیل نموده است.

چندمنظوره و کاربردی بودن:

از زبان برنامه نویسی پایتون اغلب برای نوشتن اسکریپت بهره برده می شود. با این توضیح اگر شما زبان پایتون را فرا بگیرید، می توانید اقدامات گوناگون نظیر طراحی سایت، تست نفوذ، توسعه رابط های گرافیکی و … را انجام دهید.

استفاده در Machine Learning

Machine Learning یا یادگیری ماشین یکی از بحث‌های جالبی است که این روزها در شرکت‌های برنامه‌نویسی مطرح می‌باشد. چون این زبان دارای کتابخانه‌های زیادی در بحث یادگیری ماشین است، باعث شده تا برنامه‌نویسان زیادی از آن بهره ببرند.

۴ سایت برای دریافت پروژه فریلنسری پایتون

۱- سایت Upwork

سایت آپورک یک سایت بین المللی است یک محل بی‌نظیر برای فریلنسرهای پایتون است تا درآمد دلاری کسب کرده و از زندگی کاری خود لذت ببرند.

پروژه‌های فریلنسری پایتون در سایت آپورک: مشاهده

ساخت اکانت upwork

۲- سایت Freelancer.com

سایت freelancer یکی از سایت های قدیمی فعال در حوزه ارائه پلتفرم فی مابین فریلنسرها و کارفرماها می‌باشد. افراد زیادی در این سایت در حوزه‌ مهارت‌های گوناگونی از جمله پایتون فعالیت می‌‌نمایند.

پروژه‌های فریلنسری پایتون در سایت Freelancer: مشاهده

ثبت نام در freelancer

مطالعه بیشتر: اپورک یا فریلنسر

۳- سایت Toptal

سایت Toptal در سال ۲۰۱۰ در سانفرانسیسکو آمریکا افتتاح شد. این سایت فریلنسری پلتفرمی جهت اتصال افراد علاقه مند به استخدام فریلنسر پایتون و فریلنسرهای پایتون ایجاد کرده است. از طریق لینک پایین می‌توانید پروژه‌های پایتون فعال در سایت Toptal را مشاهده نمایید.

پروژه‌های فریلنسری پایتون در سایت Toptal: مشاهده

۴- سایت MQL5

سایت mql5 یک سایت تخصصی در حوزه خرید و فروش اسکریپت‌های برنامه‌نویسی شده (با زبان پایتون و …) می‌باشد که فروشندگان برنامه‌های خود را (که می‌تواند با پایتون نوشته شده باشد) را به تریدرها (یا سایر افراد) ارائه دهند.

بیشتر بخوانید
آموزش ضبط مکالمه با گوگل ویس در ۶ قدم (+عکس)

اکانت وریفای شده mql5

۵- سایت های داخلی

در صورتیکه فریلنسر تازه کار هستید می‌توانید از سایت های داخلی مثل پونیشا و امثالهم اغاز به فعالیت کرده و پس از چند ماه تجربه اندوزی به سمت سایت‌ های فریلنسری خارجی مثل سایت freelancer بروید.

روش‌های تسویه حساب در سایت های فریلنسری خارجی

برای دریافت درآمد خود در سایت های فریلنسری خارجی نیاز است تا به ساخت حساب پایونیر یا اکانت پی پال بپردازید.

پایونیر یا پی پال

۳ کاربرد زبان برنامه نویسی پایتون:

با توجه به موارد بیان شده در بالا می توان متوجه اهمیت و محبوبیت این زبان برنامه نویسی شد. شما می توانید با زبان پایتون هر ویژگی مدنظر خود را به برنامه و اسکریپت اضافه نمایید. در زیر با برخی از قابلیت های عالی پایتون بیشتر آشنا می شوید:

انجام محاسبات و دستورات ریاضی:

با استفاده از زبان پایتون شما قادر خواهید بود هر دستور و فرمول سختی را اجرا کنید. در این زبان کتابخانه های متفاوتی چون SciPy، IPython، Pandas و … برای انجام دستورات پیچیده ریاضی در نظر گرفته شده است.

طراحی وب و توسعه آن:

در زبان برنامه نویسی پایتون کتابخانه های متعددی با بخش های گوناگون چون json، HTML و Socket Interface در نظر گرفته شده که می توانید به کمک آنها در مسیر توسعه وب گام بردارید. لازم به ذکر است که قسمت هایی چون جنگو، پلون، باتل، چری پای، فلسک و … نیز در این زبان وجود دارند.

توسعه نرم افزار:

اگر قصد تست نرم افزار خود را دارید یا مایلید که فعالیت هایی چون یادگیری ماشین و توسعه هوش مصنوعی را انجام دهید، در پایتون قابلیت هایی نظیر Buildbot، Apache Gump  و Roundup در نظر گرفته شده است که برنامه نویسان از آنان بهره ببرند.

فریلنسر پایتون

۵ ویژگی زبان برنامه نویسی پایتون

در بالا بیان شد که پایتون یک زبان شی گرا می باشد و به همین واسطه دارای ویژگی های زیادی است. از همین رو برنامه نویسان از پایتون بیشتر استفاده می کنند و جایگاه این زبان برنامه نویسی نسبت به جاوا یا php بالاتر است. برخی از ویژگی های منحصر بفرد پایتون عبارتند از:

ساده:

دستوراتی که در پایتون وجود دارند؛ همگی ساده هستند. به همین خاطر افراد تازه کار به سرعت آن را می آموزند. شما با این زبان به راحتی می توانید نرم افزارها را ویرایش نموده یا آنها را توسعه دهید.

خوانایی بالایی:

لازم به ذکر است که کد ها و دستورات موجود در زبان پایتون بسیار شبیه به زبان انسان است. همین مورد نیز موجب شده تا درک آن آسان باشد. در زبان های دیگر همچون C چون کد ها بسیار شبیه به زبان ماشین هستند، درک آنان دشوار است.

بیشتر بخوانید
۰ تا ۱۰۰ کیف پول پایر + نحوه استفاده از حساب Payeer

راه اندازی و اجرای آسان:

زبان برنامه نویسی پایتون در محیط اختصاصی خود اجرا می شود که عموما همراه با پلتفرم زبان است. از همین رو ویرایش کد ها و راه اندازی آنان بسیار سریع می باشد. در این محیط توسعه، شما فرصت تست و بررسی کد های خود را خواهید داشت.

سازگاری با انواع سیستم عامل ها:

این زبان برنامه نویسی شی گرا با سیستم عامل های مختلف چون لینوکس، مک و ویندوز سازگار می باشد. در واقع رابط گرافیکی آن در سیستم عامل های مختلف یکسان بوده و همین موضوع نیز موجب شده است تا بتوانید کد های پایتون را جابجا نموده و روی سیستم های مختلف اجرا کنید.

متن باز بودن (open source):

جالب است که بدانید پایتون یک زبان متن باز محسوب می شود. متن باز بودن به این معنا است که کد ها و دستورات آن همگی قابل ویرایش می باشند. به همین خاطر شما می توانید کدهای آن را کپی نموده و در سایر برنامه های به صورت رایگان استفاده نمایید.

مزایا و معایب زبان پایتون

قطعا استفاده از زبان برنامه نویسی پایتون مانند هر زبان دیگر دارای مزایا و معایب خاص خود می باشد. همین موارد نیز باعث می شوند که شما تصمیم بگیرید آیا از این زبان استفاده کنید یا خیر.

۳ معایب زبان برنامه نویسی پایتون:

  • در حوزه برنامه های تلفن های همراه پایتون هنوز عملکرد خوبی ندارد. در واقع باید در نظر داشته باشید که این زبان برنامه نویسی نیاز به پردازنده قوی دارد تا کد های آن اجرا شوند. عموم تلفن های همراه نیز فاقد این پردازنده می باشند. به همین دلیل است که در برنامه نویسی موبایل از این مورد استفاده نمی شود.
  • سرعت اجرای برنامه های پایتون به نسبت کم می باشد. باید توجه نمایید که زبان های برنامه نویسی چون C دارای یک کامپایلر جداگانه هستند که می توانند کدهای مربوطه را اجرا نمایند. اما پایتون فاقد کامپایلر است و همین موضوع نیز سرعت اجرای کد ها را کندتر می کند.
  • پایتون یک زبان برنامه نویسی ساده است. این موضوع به صورت کلی ضعف محسوب نمی شود اما موجب می گردد تا دانش و مهارت برنامه نویسان کم باشد. در واقع اگر برنامه نویسی پس از پایتون بخواهد سراغ زبان برنامه نویسی دیگری برود با مشکل روبرو خواهد شد.

۲ مزایای زبان برنامه نویسی پایتون:

  • زبان برنامه نویسی پایتون دارای کتابخانه های زیادی می باشد. این کتابخانه ها برای برنامه های متفاوت در حوزه های مختلف مفید می باشند. هر اندازه تعداد کتابخانه ها بیشتر باشد، انعطاف زبان هم زیادتر بوده و کاربردی تر خواهد بود.
  • ویژگی ها و قابلیت های این زبان برنامه نویسی باعث شده‌اند تا بازدهی پایتون بسیار بالا باشد. همین موضوع نیز بهره وری پایتون را نسبت به سایر زبان‌ها بیشتر نموده است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید