طراح فریلنسر

۵ سایت برتر برای طراح فریلنسر گرافیک | درآمد دلاری $

فریلنسری دنیای جالبی است که این روزها نام آن زیاد به گوش ما می‌خورد. در این مقاله در مورد کارهایی که طراح فریلنسر انجام می‌دهد توضیح داده خواهد شد. ضمنا در مورد مهارت‌های مورد نیاز طراح و نحوه فعالیت برای کسب درآمد به طور کامل شرح داده می‌شود. اگر اطلاعات شما در این مورد کافی نیست پیشنهاد می‌کنیم برای داشتن درآمد بیشتر حتما نسبت به مطالعه مقاله فریلنسر از وبلاگ حامی ورکس اقدام کنید.

بررسی سایت های فریلنسر گرافیک خارجی:

۱- سایت Upwork

 اگر به دنبال یک سایت فریلنسری خارجی می باشید، Upwork بیشترین طراحان گرافیک را دارا است. این سایت بین المللی پروژه های زیادی را از سراسر دنیا در خود جای می دهد. از همین رو اگر می خواهید به عنوان یک طراح گرافیک بین المللی شناخته شوید، می توانید در آن ثبت نام کنید.

۲- سایت Freelancer.com

برای فریلنسرهای گرافیکی این سایت یکی از نمونه های معتبر می باشد. هم اکنون سایت فریلنسر دارای 21 میلیون کارفرما می باشد که پروژه های خود را در آن به مناقصه می گذارند. زمانی که در Freelancer پروژه ای ثبت می شود و فریلنسرها قیمت خود را ارائه می دهند، کارفرما بر اساس تجربه هر فریلنسر و قیمت او اقدام به انتخاب بهترین شخص می کند.

۳- سایت 99Design

سایت 99designs در حال حاضر محبوبیت زیادی بین فریلنسرها و کارفرماها دارد. در این سایت پروژه های گرافیکی بسیاری ثبت می شوند که هر فریلنسر می تواند بر اساس زمان و دانش خود اقدام به پذیرش آن کند. با ثبت نام در سایت فوق و اخذ پروژه، می توانید درآمد ارزی داشته باشید. در این سایت کارفرما می تواند برای هر پروژه یک جایزه نیز تعیین نماید که پس از انجام کار توسط فریلنسر به وی پرداخته می شود.

بیشتر بخوانید
۵ سایت برای فریلنسری پایتون +پروژه‌های فریلنسری پایتون

۴- سایت Designhill

Designhill سایت فریلنسری می باشد که در حوزه گرافیک فعالیت می کند. این سایت فعالیت خود را از سال ۲۰۱۴ در کشور هند آغاز نموده است و هم اکنون بیش از 70 هزار طراح گرافیک را در خود جای داده است. دلیل اینکه در این سایت تعداد فریلنسرها کمتر است، دستمزد پایینی می باشد که برای آنها در نظر گرفته می شود اما باید عنوان نمود که همین موضوع، موجب می گردد تا رقابت بین طراحان نیز کمتر شده و شانس آنها برای اخذ پروژه بیشتر باشد.

۵- سایت Toptal

نوع فعالیت سایت Toptal با دیگر سایت هایی که قبلا معرفی شدند، فرق دارد. در Toptal هدف گردآوری طراحان حرفه ای از سراسر دنیا برای انجام پروژه های بزرگ است. یکی از مزیت های Toptal این است که اگر کارفرما از شما راضی باشد، می تواند به صورت حضوری و دائمی از شما دعوت به کار نماید. این مورد برای افرادی که به دنبال ویزای کاری هستند بسیار خوب است.

طراحی گرافیکی چه مواردی را شامل می‌شود؟

طراحان گرافیک در 8 زمینه کاری مشغول به فعالیت هستند. طراحی هویت بصری، طراحی رابط کاربری، طراحی و ایده‌پردازی برای بنرهای تبلیغاتی،‌ طراحی بسته‌بندی، طراحی هنری، طراحی انتشارات، موشن‌گرافی و طراحی محیطی این موارد را تشکیل می دهند.

بهترین سایت فریلنسری گرافیک کدام است؟

به صورت کلی باید در نظر داشته باشید که دورکاری در <>انواع سایت های فریلنسری داخلی، برای فردی که در ابتدای مسیر فریلنسری است، آسان تر از سایت های خارجی است. با این توضیح اگر دنبال کسب درآمد ابتدایی هستید، می توانید فعالیت خود را با سایت های ایرانی آغاز نمایید.

از سوی دیگر چنانچه به دنبال درآمد ارزی هستید یا به مهاجرت فکر می کنید باید به سراغ سایت های خارجی بروید. در زمان فعالیت با سایت های خارجی دیگر نباید نگران تحریم ها باشید زیرا می توانید به کمک شرکت وین‌برد اقدام به افتتاح اکانت فریلنسری کرده و درآمد خود را از طریق افتتاح حساب به یکی از روش های زیر دریافت نمایید:

بیشتر بخوانید
آیا وریفای بایننس سخت است؟

وظایف یک طراح گرافیست چیست؟

حال که به اهمیت وجود یک طراح گرافیست در کسب و کارها پی بردید، بد نیست با حیطه وظایف و فعالیت یک طراح فریلنسر نیز آشنا شوید. یک طراح حرفه‌ای:

  • با ایده پردازی و با کمک گرفتن از رنگ ها و طرح های خاص، کسب و کار شما را دارای هویت بصری خواهد کرد.
  • به درک بهتر ویژگی خدمات یا محصولات شما توسط مشتری کمک می کند.
  • ایده های انتزاعی ذهنی شما را به حقایقی قابل رویت و به یاد ماندنی تبدیل می کند.
  • به خاص تر دیده شدن برند و کسب و کارتان در شبکه های اجتماعی یاری می رساند.
  • طراحی کاتالوگ ها، بنرهای تبلیغاتی، صفحات وب سایت و سوشال مدیای شما را با هنر دست و ذهن خلاق خود به تصویر کشیده و به سئو تصاویر کمک می کند.

طراح گرافیک فریلنسر

طراحی گرافیک در چند مدل قابل اجرا می باشد؟

طراحی گرافیکی بسیار فراتر از طراحی یک پست در اینستاگرام یا دیگر شبکه های اجتماعی می باشد. مدل های قرار گرفته در این مقوله هنری عبارتند از:

  • طراحی هویت دیداری یا بصری
  • ارائه طرح‌های تبلیغاتی برای یک کسب و کار
  • طراحی رابط کاربری برای یک وب‌سایت از جمله دکمه‌ها، اسلایدها، آیکن‌ها و دیگر المان های آن
  • طراحی جلد و تصاویر موجود در کتب، مقالات و کاتالوگ‌های معرفی محصولات یا خدمات
  • طراحی بسته‌بندی
  • موشن گرافی
  • طراحی محیطی
  • طراحی هنری

صاحب هر کسب و کار می بایست پیش از شروع به همکاری با طراح گرافیست، با مشاهده نمونه کارها و بررسی مهارت وی، فرد ایده آل خود را برگزیند. بنابراین، سعی کنید تا نمونه‌ کارهای خود را به شیوه‌ای خلاقانه نمایش دهید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید